Over ons

Mijn naam is Maarten Edel. In 1996 ben ik afgestudeerd als dierenarts in de gezelschapsdieren in Utrecht.
Tot april 2008 werkte ik in een drukke praktijk in Amsterdam en daarvoor in andere praktijken in de Randstad. Sinds 2003 woon ik met Barbara en mijn twee kinderen in Amstelveen en daarom was ik erg blij met de mogelijkheid om hier een praktijk te kunnen overnemen. Sinds juni 2008 werk ik met veel plezier in "dierenkliniek Amstelveen" en ben van plan dat nog lang te blijven doen.

In het weekend ben ik vaak op het hockeyveld te vinden. De geplande restauratie van mijn Peugeot 504 staat daarmee op een laag pitje, helaas!


Mijn naam is Yvonne Gerrits-Koek en ik werk hier met veel plezier sinds 2001.
Na mijn 4 jarige mbo opleiding diermanagement heb ik een kopjaar paraveterinair gedaan om als dierenartsassistente aan de slag te kunnen. Door mijn stage was ik bekend met deze praktijk en aangezien de samenwerking goed verliep ben ik blij dat ik hier kon blijven. Ik heb gekozen voor dit beroep omdat de combinatie van het werken met mensen en dieren mij zeer aanspreekt.

Ik woon samen met mijn man Marcel en onze dochters Lotte & Anne in Hoofddorp. Mijn man werkt op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen als dierverzorger waar we dan ook vaak te vinden zijn. Sinds kort hebben we ook weer twee Border Collies in ons gezin. Tot ziens op de praktijk!


Op 1 oktober 2015 heeft Manoe Hoekstra de Randstad verruild voor Noord-Oost Groningen. We zijn blij dat Romy Burgering haar plaats heeft willen opvullen.


Mijn naam is Romy Burgering. Ik ben in juni afgestudeerd van het Wellant College in Aalsmeer en ben 1 oktober 2015 begonnen als paraveterinair bij Dierenkliniek Amstelveen. U kunt mij 3 dagen per week in de kliniek vinden.

Van kinds af aan wilde ik al met dieren werken maar na een snuffelstage op de middelbare school wist ik het zeker, ik wilde dierenartsassistente worden. Na mijn 3-jarige MBO opleiding ben ik als invalkracht begonnen en daarna kreeg ik de mogelijkheid aangeboden om Manoe te mogen vervangen. In november 2015 ben ik begonnen met een studie gedragstherapie voor dieren.

Groetjes RomyOnze kliniek

Wij werken uitsluitend op afspraak!
Maandag : 9.00-20.00
Dinsdag: 9.00-18.00
Woensdag: 9.00-18.00
Donderdag: 9.00-18.00
Vrijdag: 9.00-18.00

Contact

Thorbeckelaan 9A 1181VN
Amstelveen
T. 020-6453522